Snöstorm!!!!!!!!!

Kollar ut genom fönstret och det är typ "mjölkvitt" bara, man ser inte nåt!!! och jag som trodde att nu kommer VÅREN:=) men där fick man tji! Jag har träffat en underbar travare, hon är helt fantastisk<3 Hon har stulit mitt hjärta helt denna gamla gumma. Jag hoppas att hon repar sig fort och slipper detta lidande, men igår tog hon flera glädjeskutt i hagen Luttan-skruttan.....................

suz

Laddad!

Imorgon åker vi till Fors och dagen efter det börjar Olil kursen.
Ska bli så mysigt att träffa Ylva,Olil och Petra igen!
Sen en extra bonus , Camilla från Gröna Gången kommer och tittar på oss på lördag och äter middag med oss på kvällen, det ska bli så roligt, underbara Camilla.

Red Hördur i ridhuset idag och han och jag tillsammas känns laddade. Känns som jag hittat lite knappar, men det är en svår häst.....men också en av dom roligaste...om kanske inte den roligaste hästen jag har ridit någonsin! 

Sara,Fia och Sigga ska ju också med till Fors och Olil så det kommer ju bli jätte roligt!

Can't wait!!!!!

Checka in Ylvas Hemsida : www.forsgard.se

Olivia



Bilden : Vid provridingen på Gröna Gången 14 feb,  jag hittade i varjefall min prins på alla hjärtans dag!


Yrdlingur hos Hinni.

Hejsan Allihopa!
Ja nu är våran lilla prins hos Hinni igen:=) Pratade med Hinni igår och han tyckte att Yrdlingur kändes pigg och stark! Det lät toppen tycker jag. Det är en häst utan dess like! Jag ska berätta vad han "fick stå ut med" på vägen ner till Hinni: Anders skulle köra Yrdlingur ner till Hinni på Lördagen (samma dag som Hinni var här hos oss på Gotland). Han hade lånat transport (boggie) + bil och började färden mot Linköping. När han kommit en bit upptäcker Anders att det troligtvis är pyspunka på ett av däcken:( Jaha tänker Anders, jag kör in på en mack och köper lite "skum"att spruta i däcket:=) Men icke sa Nicke, 2 ggr provade han men det funkade inte!  Vad göra? Jo, Anders åker in till en däckverkstad i Södertälje där "däck killarna" byter däcket med våran älskade lilla prins snällt stående kvar inne i transporten. Anders bara pratade lite med honom och har stod lungt där inne:=) Snacka om COOL KILLE!!! Han är Fantastisk!

Mvh Suz

Hördur min Hördur!

Nu har min kärlek kommit hem och jag avgudar honom!!
Han har kommit tillrätta mycket bra. Kan gör inget annat än att gå runt och bara förundrars över hur allting kan arta sig,men som Camilla sa ; allting har en mening.
Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka Camilla & Susanne på Gröna Gången för denna möjlighet.
Hördur är bättre än bäst!

Olivia.

RSS 2.0