Båten tur och retur......

Hejsan Allihopa! Ja det blev båten tur och retur för att åka med hästar till Malin Wikander. Dom kommer att stå hos Susanne på Gröna gången, blir superbra:=) Malin ska hjälpa mej att sälja Smeatla  och Hamar. Hitta bra köpare åt dom så det blir det bästa för dom:=) Min önskan är ju att en tävlingsinriktad ungdom ska ha Smeatla eftersom det finns så mycket i henne! Hamar är en fantastisk läromästare, så Malin kommer att hitta det bästa för dom:=). Sara hängde med till Malin för hon ska vara där på praktik i 2 veckor, det kommer bli toppenbra för Sara =) Susanne hade fått bedårande föl som vi passade på att titta på, och givetvis tog vi tillfället i akt att klappa på Ypsilon som är storebror till våran lilla Yrdlingur. Nej, förlåt lilla Yrdlingur så får man ju inte säga längre du är ju "stor" kille nu! Går ju med ston hos Mastads Islandshästar och betäcker!! Grattis min älskade lilla gubbe<3 Du är det finaste jag vet!

Mvh Suz

Skönt med sol.....

Hämtade Malou vid Centralen för att hon ska vara här i helgen:=) vi ska ta det lite lugnt nu på förmiddagen, vi har sovit dåligt båda två. Kolla en film kanske... Ska ut till Gitte på eftermiddagen för att kolla in hennes fina hästar det ska bli jättekul! Längtar efter en mjuk mule att gosa med:=) Imorgon är det upp tidigt för ytteligare en tävling,hoppas att det är fint väder även imorgon!

Suz

Andra tävlingen



Nu är den andra tävlingen avklarad och jag kan inte vara mer glad än vad jag är just nu, min underbara Hördur bjöd till ordentligt och vi kvalade upp i A-klass I BÅDA VÅRA KLASSER!!!!!!!!
Nu har vi varit tillsammas i lite mer än 1 1/2 månad, och jag kan inte göra annat än se fram emot min utvecklig med denna fantastiska häst!! Han är verkligen helt fantastisk, det kunde inte slå bättre för mig han är verkligen allt man kan önska sig och hur mycket mer.
Underbara,underbara,underbara Hördur!

Olivia

Bilder kommer efter finaldagen imorgon. Denna är från träning på ovalen hemma på Skrävsta under veckan.


RSS 2.0