Onödiga kommentarer!

Hej!
Efter ha fått en väldigt onödig kommentar , varför kan man inte glädjas med någon utan att lämna onödiga kommentarer som för den delen är anonyma.
Om man har något att invända kan man ta det personligen.

Och tillslut.
Om man får denna möjlighet tar man den.
Punkt slut och då får folk tycka vad dom vill om våra hästköp.
Olivia Larsen, lycklig köpare till Hördur från gröna gången.

Att man aldrig ska sluta drömma är ett faktum!

Jag trodde aldrig att i min vildaste fantasi att en av mina största drömmar skulle så in. Att den hästen som för mig har varit en ideal häst skulle bli min, jag pratar självklart om Hördur från Gröna gången!
Ja , hördur från gröna gången kommer bli min, han gick idag igenom u.a !!! Så nu kommer jag fram med dom otroliga nyheterna!!
Jag är eld och lågor! det ända jag tänker på är min otroliga häst som väldigt snart kommer hem till mig!! Han kommer i nästa vecka, så jag kan ha honom på Hinni kursen, för det var ju nämligen han som visa honom. Och vem kan jag då inte få mer hjälp av i nuläget än av Hinni som ridit honom så mycket??



Hördur är en 9årig valack och fyrgångare
Han är bedömd till 9 för tölt och galopp och 8,5 i trav


Jag kan inte vänta tills jag får börja min framtid och träning tillsammas med denna underbara,unika fantastiska häst!
Jag kan inte vara så mycket lyckligare!!
Olivia





Olil i Höst:=)

Hejsan Allihopa!

JA, nu kan jag stolt presentera Olil Amble här i höst på Rannarve Islandshästgård. Olil är en otroligt duktig instruktör och ryttare. Världsrankad 1:a 2ggr med hingsten Sudri fra Holtsmúla. Ni som vill, gå in på worldfengur och sök på Sudri och se filmen när Olil rider. Jag själv har säkert sett den hundra ggr. Alltså, vad ska man säga... Ett flottare ekipage finns inte! Jag minns första gången Olivia red för Olil, Olivia hade Frami då och visst visste jag att Frami var flott, men det Olil gjorde med Det ekipaget var "magiskt" Olivia var så lycklig att hon grät av stolthet hur lilla Frami förbättrades efter kursen med Olil. Det är med stor stolthet jag kan nu säga att Olil kommer till oss i höst. Jag fick det meddelat från Olil idag!

Kram Suz

Som i alla fall några vet så har jag meddelat detta förut och många mailat. Ni som jag missat att sätta upp, skicka ett nytt mail. Och ni andra som vill vara med, skicka ett mail:=)

Olivia, Malou, Hanna, Vonna, Malin, Jennifer, Sara, Lisa, Matilda, Agneta, Gunilla, Lizette, Bodil, Irene


Min mamma


Min mamma.... ja vart ska jag börja...
Hon är en sån otrolig klippa för mig. Att hon orkar med allt slit och fix bara för att jag och mina syskon ska kunna göra det vi verkligen älskar att göra och hålla på med är helt otroligt.
När hon vill något går hon verkligen all in , 100% alltid , och jag tror det är det som är det som är de mest fantastiska med henne.
Hon är inte bara min fantastiska mamma, hon är min största idol.
Tack Mamma , du är bäst!
Olivia.


Vilken helg:=)

Hejsan Allihopa! Ja, vilken helg:)  På torsdagen dagen innan vi åkte  var vi "förstasidestoff! på GT, gotlandstidningar ang Firmakeppnin. Skitkul! Äntligen blev våra älskade Islandshästar uppmärksamade! Det är något jag tryckt på ett tag. JAG tycker i alla fall att Islandshästaen ska uppmärksammas denna underbara hästras! Trogna, snälla och bara helt fantastiska:) På fredagen åkte vi iväg för att hämta Malous dröm...... Fia, Sara, Jag, Malou och Olivia åkte till Susanne, Camilla och Martin på Gröna Gången. Oj säger jag bara (igen) vilka hästar dom har..... det finns flera drömmar..... Olivia fick en av sina drömmar att gå i uppfyllelse..Hon red Hördur från GrönaGången. Vilken otrolig HÄST!!!! WOW,,, Den NI..... Det måste ses, det går inte riktigt att förmedla genom ord. Flott? Jajamensan, det är väl det minsta man kan säga..... och den fina söta drömmen som nu står hemma och bara är så fin så man måste ut och titta hela tiden! JA, han är har nu! Lungt klev han på transporten, han var så duktig;=) Lite darrig i benen när han klev av. Han fick mellanlanda hos Ann-marie och Gunnar en natt, så resan inte skulle bli så lång. Jag kan tala om att sällan har jag sett min lilla Malou så LYCKLIG. NYKÄR? JAAAAA!!!!! och jag kan verkligen förstå henne:=)

Kram Suz

Deltagarlistan till Firmakeppnin! ( det går fortfarande att anmäla sig:=)

Hejsan Allihopa! Japp nu ligger den på vår hemsida! www.rannarve.dinstudio.se Som sagt, det går fortfarande jättebra att anmäla sig:) Vi längtar, det ska bli så otroligt kul! Den 11 februari kommer Gotlandstidningar och gör en repotage inför Firmakeppnin och repotaget kommer att komma ut i tidningen veckan innan. Jo, Sara ska hänga med och rida för Olil helgen i Mars! Det kommer att bli Toppen! Och vi ska hämta Draumur nästa helg:=)

Ni som är anmälda till tävlingen får gärna maila mej ang vilket varv ni vill rida ( om det är högervarv e vänstervarv)

Kram Suz

Agneta ska ut och resa, ska dansa magdans för någon shejk i Istanbul så Fredagen den 6 mars på Hinni-kursen är ledig. Alltså 1-dagskurs för Hinni. Som det ser ut nu är det den enda lediga plats på hela 2009!

Nej Agneta ska inte dansa magdans, hon ska bara njuta! ;=)

Gröna Gången, Ylva Hagander och Olil Amble!

Hejsan Allihopa! Vilken rolig helg vi haft!! Fia, Sara Helena, Jennifer Isabell Alexandra och sebastian var här över helgen:) Båda dagarna var vi uppe i Mulde och red;) Åh, jag tycker att det är så kul att "snacka" häst! Och det gjorde vi med besked! Nu är Draumur vet besiktigad och det var UA. Fia och Sara ska följa med och hämta Malous prins, och då får hon träffa Susanne och Camilla från Gröna gången:) Det måste tilläggas att dom är helt underbara mäniskor:) Man kan bara tycka om dom från första stund:) Och vilka hästar dom har!!!! Olivia vill ju absolut hänga med och "dregla" lite över Hördur från Gröna Gången Flinkurs pappa som Helena äger:) Ja, det finns ju hur många som helst att "dregla" över!  Kul oxå att Fia och Sara hänger med. Olivia ska iväg till fastlandet och rida för Olil igen och då ska jag snacka lite extra med Olil om "oss" vi som vill rida för henne här på Ön:) Troligtvis kommer Sara att följa med då oxå! KUL:) Det sedvanliga är att det rida Lusitanohästar på Lördagkväll innan det vankas en gemensam middag på kvällen, att sitta i Ylvas kök på Lördagskvällen och äta en supergod middag och prata med Ylva och Olil (Alexandra Móntan ) har varit med mfl. är en mycket trevlig och givande gemenskap!

Kram Suz

RSS 2.0